Sajnos köztudatban az van, ha valaki sminktetováltat soha többé nincs szüksége sminkelésre, valamint a sminktetoválása évekig csodálatos lesz. Szeretném ezt a tévedést most helyreigazítani. A sminktetoválás nem helyettesíti a nagy alkalmi sminkeket. Ki szeretne minden reggel erős sminkkel ébredni? A kevesebb néha több….

Sokakban az a tévhit él, hogy a sminktetoválás örökre szól. Emiatt félnek belevágni.
A férfiak pedig ha meghallják, hogy szemöldöktetoválást szeretne feleségük, egyenesen kiborulnak 🙂 Elképzelik párjukat leborotvált, elrontott szemöldökkel, aminek a helyén egy kékesfekete, fekete csík van….

Miért is él ez még az emberekben?

Mert régen valóban így volt. Sajnos ennek gyümölcsét a mai napig láthatjuk az utcán😬Sokan keresnek meg régi kékesre kopott, mélyen bevésett szemöldökkel. Sajnos nem mindegyik javítható. De szerencsére vannak már eltávolító eljárások, amikkel sikeresen megszabadulhatunk természetellenes tetoválásainktól.

A mai szemöldökök olyan természetesre gyógyulnak, hogy észrevehetetlen, hogy tetoválva van.

Így mi marad? 🧐🤔

Hogy egy szemöldöktetoválás csak feltűnő és ronda lehet… Főleg férfi szemmel. Mert ők nagy kritikusok ebben. Hisz a szép, természetesnek tűnő szemöldökökről sokan nem feltételezik, hogy tetoválás. Pont ez a jó benne. Szerintem☺️

A mai modern pigmentek és technikák már nem úgy működnek, mint régen. A kozmetikai tetoválások kopnak, halványodnak, egy idő után akár teljesen felszívódnak. Ha a sminktetováló tudatában van ennek a szakmának a szépségével, és tudja is alkalmazni az új technikákat..
Inkább tartós sminknek érdemes hívni. Így, ha azt szeretnénk, hogy mindig szép maradjon, frissíteni kell őket 1-3 évente. Viszont, így van lehetőségünk változtatni a formáján, színén. Nem kell attól félnünk, mi lesz, ha pár év múlva megunom, és más tetszik, de már nincs visszaút, mert örökre “bevésődött”.

Korral az arc bőre megereszkedik. Ezért semmiképp nem javaslom több évig tartós, sötét, tömör vagy végleges tetoválásokat.

A döntés a Tiétek!
Döntsetek úgy, hogy nem bánjátok meg!