Sminktetoválás

A sminktetoválás a bőr felső rétegébe történő pigment beültetés,amely természetes bőrmegújulási folyamattal az évek során halványabb lesz.1-4 évig élvezhető, színének és formájának tervezése a sminktetováló feladata, elkészítése a vendég döntése. Örökös szép sminktetoválás nem létezik, mert bőrünk egy élő anyag, melyben élettani folyamatok zajlanak, kopik, hormontartalma, zsírtartalma van és ki van téve a környezeti hatásoknak. Képzett, gyakorlott szakember által, minőségi géppel és festékkel készített sminktetoválás veszélytelen lehetőség az arc szépítésére. Veszélyes lehet azonban ha a vendég nem készül fel a tetoválásra illetve amennyiben nem tartja be az utókezelés követelményeit. A sminktetoválások színe, tartóssága a tetováló technikától a bevitt pigmenttől a bőr állapotától, bőrtípustól, életkortól a bőrt érő környezeti hatásoktól (szolárium, nap) a bőr saját pigment tartalmától függ.

Számomra a sminktetoválás nem munka, hanem szerelem. Szenvedélyesen szeretem a munkám.

A sminktetoválás egy felelősségteljes döntés. Ezt csak akkor hozzad meg ha a későbbiekben is tudod ápolni, tudsz vigyázni rá valamint idővel amikor kopik frissíteni ajánlott, hogy állandóan szép legyen.

Sajnos köztudatban az van hogy ha valaki smink tetováltat soha többé nincs szüksége sminkelésre valamint a sminktetoválása évekig csodálatos lesz. Szeretném ezt a tévedést most helyreigazítani. A sminktetoválás nem helyettesíti a nagy alkalmi sminkeket.

Az esztétikai sminktetoválás célja:

  • megelégedettség hosszútávon mellyel a napi sminket kiválthatjuk
  • hiányzó szemöldököt pótoljuk (nem szedjük ki nem borotváljuk le) a lehető legtermészetesebbre tetoválva a színét, maximum 2-3 árnyalattal sötétebbre

Mindenképpen érdemes belekalkulálni egy esetleges sminktetoválás előtt, hogy az arc bőre idővel megereszkedik. Ezért semmiképp nem javaslom több évig tartós, sötét, tömör vagy végleges tetoválásokat.

A döntés a Tiétek! Döntsetek úgy,hogy nem bánjátok meg!

Púderes szemöldök:

Új tetoválás (2 hónapon belül ingyenes korrekció)

58.000 Ft

Frissítés 18 hónapon belül

40.000 Ft

Frissítés 2 éven belül

48.000 Ft

Korrekció 2 hónap után

20.000 Ft

Rúzs hatású szájtetoválás:

Új tetoválás (2 hónapon belül ingyenes korrekció)

85.000 Ft

Frissítés 2 éven belül

60.000 Ft

Korrekció 2 hónap után

45.000 Ft

Púderes szemhéj tetoválás:

Frissítés 2 éven belül

45.000 Ft

Korrekció 2 hónap után

20.000 Ft

Új tetoválás (2 hónapon belül ingyenes korrekció)

55.000 Ft

Szempillasűrítés:

Szempillasűrítés

45.000 Ft

Árnyékolt hatású szemhéj:

Árnyékolt hatású szemhéj

65.000 Ft

Elrontott tetoválás javítása:

Más tetováló által készített, elrontott tetoválás javítása

Egyéni ár