A CARBON PEELING elősegíti a szép bőrért folytatott harcod!

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással.
A lézersugár és az erre kifejlesztett szén alapú nanotechnológiás krém együttes hatásával éri el azt a csodás eredményt, amely pórus összehúzó, kollagéntermelés növelésére ösztönző, bőrfiatalító, ránctalanító, gyulladás csökkentő, bőrtónus javító és bőrfeszesítő hatású. Kiemelten hatékony aknés, pattanásos bőr kezelésére, illetve az elhalt hámsejtek eltávolítására, nem csak az arc, hanem a test egész területén.
A lézeres bőrregeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba. A kezelés során a lézer fényével egyesülve kitisztítja majd összehúzza a pórusokat, csökkentve a faggyútermelést. A termikus hatás miatt javul a keringés és a bőr kollagéntermelése is, ezáltal feszessé, tónusosabbá válik.
A hő hatására az aknét okozó baktériumok elpusztulnak, így a bőr állapota javul. A kezelés látványos, már a második kezelés után szemmel láthatók az eredmények. A kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket a szénszemcséknek köszönhetően, valamint hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amik összezsugorodnak.
Teljesen fájdalom mentes, 20-30 percet vesz igénybe, és már az első kezelés is NAGYON látványos.
Kúraszerűen 3- 6 alkalom javasolt, heti rendszerességgel, majd fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni a bőrt a maximális eredmény érdekében.
Zárásként nyugtató, tápláló pakolást, majd fényvédő krémet teszünk a kezelt felületre, melyet fokozottan védeni kell a napsugárzástól 2-3 hétig. Másnap alkalmazhatóak már sminkszerek és kozmetikumok.

 

ÁRAK

  • 1 alkalom:  19500.-
  • 4 alkalom+ 1 ajándék:  78000.-

 

Dekoltázs kezelés:

  • 1 alkalom:  22500.
  • 4 alkalom + 1 ajándék:  90.000.-